Ronaldove nové kopačky symbolizujú jeho úspechy z minulej sezóny

NETKY.SK • 4 Január 2013, 15:41 • 2 min
Ronaldove nové kopačky symbolizujú jeho úspechy z minulej sezóny

Ronaldove nové kopačky symbolizujú jeho úspechy z minulej sezóny - Futbal MADRID – Španielska La Liga sa na trávniky vracia už tento víkend a Cristiano Ronaldo sa predstaví v nových kopačkách, na ktorých sú zobrazené jeho osobné čísla za rok 2012. Real Ma

slovakia

left justify in out

imgMADRID – Španielska La Liga sa na trávniky vracia už tento víkend a Cristiano Ronaldo sa predstaví v nových kopačkách, na ktorých sú zobrazené jeho osobné čísla za rok 2012.

Real Madrid odohrá svoj prvý zápas po zimnej prestávke až v nedeľu, keď na domácom ihrisku privíta Real Sociedad. V tomto zápase si Ronaldo obuje prvý krát nové kopačky CR Mercurial IX a bude dúfať, že mu prinesú šťastie aj na pondelkovom vyhlásení výsledkov FIFA Ballon d'Or Award.

Nenechajte sa však zmiasť obrázkami, tieto kopačky nie sú čierne. Biele kopačky s ružovým logom Nike sú potlačené zvýraznenou grafikou CR7 a radom čísiel, ktoré odkazujú na úspechy tohto kanoniera v sezóne 2011/12.
Na vonkajšej strane kopačky je uvedených sedem čísiel a na vnútornej strane sú zase graficky upravené v jeho iniciálach CR7.
Význam čísiel je nasledovný: prvý španielsky titul, 9 gólov v drese Portugalska, 14 reprezentačných štartov, prvý hráč, ktorý skóroval proti všetkým 19 ligovým súperom v jednej sezóne, 27 ročný v roku 2012, 55 zápasov v drese Realu Madrid v uplynulej sezóne a 60 strelených gólov v drese Realu Madrid v uplynulej sezóne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies