Ronaldov štart v odvete Španielskeho superpohára je otázny

NETKY.SK • 21 August 2014, 09:31 • 2 min
Ronaldov štart v odvete Španielskeho superpohára je otázny

MADRID - Štart Cristiana Ronalda v piatkovom odvetnom zápase Španielskeho superpohára na ihrisku mestského rivala Atletica Madrid je pre zranenie chrbta otázny. Vedenie Realu Madrid si počká na výsledky lekárskych testov, na základe ktorých rozhodne, či portugalská futbalová hviezda nastúpi.

slovakia

left justify in out

Ronaldo striedal už po prvom polčase utorňajšieho prvého zápasu na štadióne Santiaga Bernabeua, ktorý sa skončil nerozhodne 1:1. Na ihrisku ho nahradila nová akvizícia Realu, Kolumbijčan James Rodriguez, ktorý v 81. minúte otvoril skóre duelu a strelil svoj prvý gól v drese "bieleho baletu." O sedem minút neskôr však vyrovnal Raúl García.

 

"Cristiano pocítil v chrbte bolesť, a preto sme ho radšej vystriedali. Počkáme si na výsledky lekárskych testov, ale nezdá sa, že malo ísť o niečo vážne," povedal španielskym médiám tréner Realu Carlo Ancelotti.

 

Real už má v tejto sezóne na konte triumf v európskom Superpohári, keď ako víťaz Ligy majstrov zdolal šampióna Európskej ligy a rivala zo španielskej ligy FC Sevilla. Nový ročník Primera Division sa začína madridský klub v pondelok proti Cordobe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies