VIDEO Ronaldo zahodil penaltu proti Malage, Zidane zúril

NETKY.SK • 23 Február 2016, 14:57 • 2 min
VIDEO Ronaldo zahodil penaltu proti Malage, Zidane zúril

MADRID – Tréner Realu Madrid Zinedine Zidane pôsobí uhľadeným dojmom, avšak pod kľudným zovňajškom sa skrýva horúci temperament. Tá sa sporadicky dostávala na povrch aj počas jeho aktívnej hráčskej kariéry.

slovakia

left justify in out

Po nástupe do funkcie hlavného trénera Bieleho baletu na hráčov zapôsobila jeho charizma, avšak objavujú sa už aj prvé náznaky jeho ohnivého temperamentu.

Prvým vážnejším náznakom bol moment, keď vo víkendovom zápase Realu Madrid na ihrisku Malagy nepremenil Cristiano Ronaldo nariadenú penaltu.

 

 

Ronaldo najprv v 33. minúte otvoril skóre zápasu a poslal svoj tím do vedenia 1-0. Už o tri minúty mohol zvýšiť náskok hostí po nariadenej penalte, ktorú však trestuhodne zahodil. Domácim sa nakoniec podarilo zachrániť aspoň bod, keď sa v 66. minúte presadil Albentosa a vyrovnal na konečných 1-1.

V konečnom dôsledku teda Ronalda môže táto chyba mrzieť, ale musíme uznať, že Kameniho zákrok bol skvelý. Reakcia Tinedina Zidana už menej...



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies