Ronaldo zachránil Juventus od prvej prehry v sezóne

NETKY.SK • 28 September 2020, 11:24 • 2 min
Ronaldo zachránil Juventus od prvej prehry v sezóne

TALIANSKO- V šlágri druhého kola talianskej ligy si Juventus rozdelil body s rímskym AS, milánske AC si aj bez Zlatana Ibrahimoviča pripísalo druhé víťazstvo v sezóne.

slovakia

left justify in out

Ronaldo dvoma gólmi zachránil Juventus

Rím vstúpil do zápasu výborne, hneď v úvode zápasu sa dostal do obrovskej šance Henrich Mchitarjan ale po krásnej individuálnej šanci si nedokázal poradiť s brankárom Juventusu. Skóre sa prvýkrát menilo po pokutovom kope Jordana Veretouta a Rím viedol 1:0. V 43.minúte prišla možnosť pokutového kopu aj na druhej strane, loptu si postavil Cristiano Ronaldo a vyrovnal skóre na 1:1. Rím dokázal okamžite odpovedať a ešte pred zmenou strán, pridal druhý gól Jordan Veretout.

V druhom polčase sa Juventus snažil skóre vyrovnať a po centri Danila sa zavesil do vzduchu Ronaldo a po druhýkrát vyrovnal skóre. Rím nevyužil vylúčenie Rabiota a obidva tímy si rozdelili po jednom bode.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Juventus (@juventus),

 

AC zdolalo nováčika z Crotone

Milánske AC zavítalo na pôdu nováčika z Crotone, v prvom polčase si vytvorilo pár sľubných šancí ale otvorenie skóre prišlo až po faule na Anteho Rebiča, rozhodca nariadil penaltu a Frank Kessié poslal AC do vedenia. Krátko po zmene strán sa dostal k odrazenej lopte mladučký Brahim Díaz a spečatil skóre na finálnych 2:0. Pre Díaza to bol prvý gól v drese milánskeho AC. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa AC Milan (@acmilan),

 

Neapol rozprášil Janov

Zverenci Gennara Gattusa nastrielali Janovu 6 gólov.  V prvom polčase sa presadil iba Mexičan Hirving Lozano, v druhom polčase si Neapol spravil chuť a gólmi Lozana, Mertensa, Zielinského a Politana si zariadil výhru 6:0. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa SSC Napoli (@officialsscnapoli),

 

 

 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies