Ronaldo vyrovnal hetrikom proti Švédom rekord Pauletu

NETKY.SK • 20 November 2013, 07:43 • 2 min
Ronaldo vyrovnal hetrikom proti Švédom rekord Pauletu

ŠTOKHOLM - Portugalský futbalový útočník Cristiano Ronaldo vyrovnal utorkovým hetrikom do siete Švédska v rámci odvetného stretnutia európskej časti baráže o postup na MS 2014 strelecký rekord Pedra Pauletu v národnom tíme.

slovakia

left justify in out

Ronaldo skóroval v drese Portugalska v 109 zápasoch 47-krát, rovnaký počet presných zásahov má na svojom konte aj bývalý zakončovateľ Pauleta.

Zverenci trénera Paula Benta zvíťazili nad Švédmi na ich pôde 3:2 a keďže v prvom meraní síl vyhrali Portugalčania 1:0 gólom Ronalda, postúpili na záverečný turnaj budúcoročného svetového šampionátu. Dvadsaťosemročný rodák z Madeiry otvoril skóre utorkového stretnutia v 50. minúte. Ďalšie dva góly pridal v priebehu dvoch minút. Cristiano Ronaldo najskôr v 77. minúte vyrovnal po dvoch presných zásahoch Zlatana Ibrahimoviča na 2:2 a o dve minúty neskôr zabezpečil Portugalsku jednogólový náskok. Švédi už nedokázali odpovedať na góly bývalého hráča Manchestru United.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona