Ronaldo vynechal pre zranenie dva zápasy a už sa hlási späť

NETKY.SK • 2 December 2013, 19:12 • 2 min
Ronaldo vynechal pre zranenie dva zápasy a už sa hlási späť

MADRID - Portugalský futbalista v službách Realu Madrid Cristiano Ronaldo sa už zotavil zo svalového zranenia o ohlásil návrat na zelený koberec. Informovala o tom agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Ronaldo si poranil zadný stehenný sval koncom novembra v ligovom stretnutí v Almerii a následne vynechal víťazný duel v Lige majstrov proti Galatasarayu Istanbul a sobotňajší súboj s Realom Valladolidom. "Už nie som zranený," hlási 28-ročný Ronaldo, ktorý cez víkend z hľadiska sledoval hetrika Garetha Balea. "Už sa cítim dobre. Proti Valladolidu sme to ešte nechceli uponáhľať, ale v ďalšom zápase už budem k dispozícii."

Ronaldo v drese madridského klubu dal len v posledných siedmich dueloch celkovo 14 gólov, Portugalsku zasa pomohol cez baráž na MS 2014 v Brazílii a tak sa o ňom hovorí ako o top favoritovi na ocenenie FIFA Zlatá lopta. Bývalá hviezda Manchestru United získala  toto prestížne ocenenie v roku 2008, ale v posledných štyroch ročníkoch sa z pocty tešil Argentínčan Lionel Messi z FC Barcelona.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona