Ronaldo vrátil trénerovi Capellovi ostrú kritiku

NETKY.SK • 31 December 2015, 18:00 • 2 min
Ronaldo vrátil trénerovi Capellovi ostrú kritiku

MADRID – Majster sveta Ronaldo Luís Nazário de Lima tvrdo reagoval na obvinenia svojho bývalého trénera, že v šatni na San Bernabéu mal zlý vplyv na ostatných spoluhráčov. Brazílčan opätoval kritiku a povedal, že jeho metódy boli už vtedy zastarané.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdeväťročný bývalý útočník Realu Madrid a 98-násobný brazílsky reprezentant vrátil úder trénerovi Fabiovi Capellovi, keď spochybnil jeho tréningové metódy. Taliansky tréner už skôr drsne kritizoval trojnásobného Najlepšieho hráča sveta podľa FIFA.

Šesťdesiatdeväťročný Capello, ktorý spolupracoval s dvojnásobným majstrom sveta počas jeho pôsobenia v Reale Madrid v roku 2006, kritizoval Ronaldove problémy s nadváhou a obvinil ho, že má zlý vplyv na ostatných spoluhráčov.

 



Ronaldo sa nezdržal a bývalému trénerovi ostrú kritiku vrátil. Rozhodne sa nedá povedať, že by si dával servítku pred ústa.

"Capello bol veľký tréner v jeho ére, v 90. rokoch minulého storočia," povedal Ronaldo pre Folha de Sao Paulo. "V Madride však bol už za zenitom a nedokázal hráčov motivovať. Bolo to tak zlé, že po tomto roku už nikdy nedosiahol žiadny úspech so žiadnym iným tímom."

Capellove druhé pôsobenie Reale Madrid trvalo iba necelý rok, keď ho vedenie klubu vyhodila aj napriek zisku majstrovského titulu v sezóne 2006/07. Ronaldo opustil klub práve uprostred tejto sezóny, keď odišel do Milána.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona