Ronaldo venoval Striebornú kopačku Nanimu

NETKY.SK • 11 Júl 2016, 18:51 • 2 min
Ronaldo venoval Striebornú kopačku Nanimu

PARÍŽ - Prekvapujúci titul majstrov Európy vo futbale pre Portugalsko sprevádza množstvo priateľských pozdravov na ihrisku aj mimo neho.

slovakia

left justify in out

O jedno veľmi pekné gesto sa postaral aj portugalský kapitán Cristiano Ronaldo, ktorý sa vzdal svojho ocenenia Strieborná kopačka, ktoré mu prináleží ako druhému najlepšiemu strelcovi ME 2016.

 

Ronaldo dosiahol na záverečnom turnaji vo Francúzsku 3 góly, najlepší kanonier ME Antoine Griezmann o tri viac. Ronaldo svoju Striebornú kopačku venoval krajanovi Nanimu. Ten sa s tým pochválil na sociálnej sieti, kde zverejnil svoju fotografiu s Ronaldom.

 

"Ďakujem," zanechal Ronaldovi verejný odkaz krídelník Valencie Nani. Portugalsko vo finále ME 2016 senzačne zdolalo domáce Francúzsko 1:0 po predĺžení. O prvom portugalskom titule rozhodol striedajúci žolík Éder.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona