Ronaldo: V Reale som sa stal lepším hráčom

NETKY.SK • 15 Máj 2014, 17:27 • 2 min
Ronaldo: V Reale som sa stal lepším hráčom

MADRID - Presne pred dvanástimi rokmi, 15. mája 2002, triumfovali futbalisti Realu Madrid naposledy v najprestížnejšej európskej pohárovej súťaži.

slovakia

left justify in out

Posadnutosť španielskeho klubu po dlhom čase vyhrať Ligu majstrov a získať v nej jubilejný desiaty primát ženie dopredu aj portugalského kanoniera Cristiana Ronalda. Ten tvrdí, že sa v Reale stal lepším futbalistom.
     

"Zmenil som sa k lepšiemu, to určite," povedal 29-ročný Ronaldo v rozhovore pre web kráľovského klubu. "Vyhral som Ligu majstrov s Manchestrom United a teraz som piatu sezónu hráčom Realu. Vždy som sníval o tom, že najcennejšiu trofej získam aj s Realom, je to niečo, o čo sa snažíme už roky. Od prvého dňa, čo sme do klubu prišli, cítime pozitívny tlak, smerujúci k triumfu v Lige majstrov," uviedol portugalský reprezentant pred finále LM 24. mája proti mestskému rivalovi Atleticu.
     

Ronaldo v tejto sezóne Ligy majstrov nastrieľal rekordný počet 16 gólov, čim o dva zásahy prekonal doterajšie maximum barcelonského kanoniera Lionela Messiho a útočníka milánskeho AC Jose Altafiniho. "Chceme to dokázať. Tlak je súčasťou futbalu a súčasťou hrania za Real Madrid. Zvykli sme si, že vždy musíme vyhrať a tak je to dobre. Mám rád tlak, pretože ma to robí lepším futbalistom. Je to ako špeciálny druh adrenalínu, ktorý cítime," dodal Ronaldo, ktorý v uplynulom období laboroval so svalovým zranením na nohe. Vo štvrtok ale už trénoval so spoluhráčmi a na finále v Lisabone by mal byť k dispozícii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies