Ronaldo už pozná verdikt a výšku trestu za vylúčenie

NETKY.SK • 27 September 2018, 15:32 • 2 min
Ronaldo už pozná verdikt a výšku trestu za vylúčenie

Nyon - Cristiano Ronaldo z Juventusu Turín dostal za červenú kartu v dueli Ligy majstrov vo Valencii od disciplinárky Európskej futbalovej únie (UEFA) dištanc na jeden zápas. Vynechá tak iba najbližší duel v G-skupine proti Young Boys Bern v Turíne (2. októbra).

slovakia

left justify in out

Ronaldo minulý týždeň debutoval v drese "starej dámy" v zápase Ligy majstrov a nemecký rozhodca Felix Brych ho po kontakte s protihráčom Jeisonom Murillom prísne vylúčil. Juventus napriek oslabeniu vyhral na ihrisku súpera 2:0.

 

Jednozápasový trest pre Ronalda znamená, že 33-ročný útočník bude môcť odohrať oba zápasy v skupine LM proti Manchestru United, prvý na Old Trafforde 23. októbra. Práve v United pôsobil šesť rokov pred prestupom do Realu Madrid a s rekordným anglickým šampiónom získal prvý z jeho piatich titulov v LM (2008).

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies