Ronaldo sľúbil protihráčovi dres, ale napokon sa na Švéda vykašľal

NETKY.SK • 29 Marec 2017, 14:14 • 2 min
Ronaldo sľúbil protihráčovi dres, ale napokon sa na Švéda vykašľal

FUNCHAL- Mal to byť vo futbalovej príprave Portugalska so Švédskom večer Cristiana Ronalda, ale nebol. O záverečnú radosť s fanúšikmi v rodnom Funchale na ostrove Madeira ho obral najmä Viktor Claesson.

slovakia

left justify in out

Autor dvoch švédskych gólov po víťazstve severanov 3:2 na adresu Ronalda pre Expressen povedal: "Neviem, či bol sklamaný, veľmi som sa na neho nepozeral. Verím však, že bol."

Claesson má 25 rokov, hráva za ruský Krasnodar a zrejme málokto čakal, že práve on zdvihne švédsku zástavu v zápase, v ktorom domáci viedli po prvom polčase 2:0. A to ešte Ronaldo v 18. min volejom otvoril skóre a strelil svoj 71. reprezentačný gól. Lenže po zmene strán prišiel švédsky obrat. V 57. min si Claesson šikovne nabehol za chrbát domácej obrany a prvýkrát prekonal Marafonu.

 

O 19 minút neskôr prišiel Claessonov dôrazný teč po rohovom kope a vyrovnanie na 2:2. Keď sa už zdalo, že sa to skončí remízou, v tretej minúte nadstaveného času dokonal skazu úradujúcich majstrov Európy vlastným gólom Joao Cancelo. Akcia sa začala u Claessona, ktorý šikovne prehodil loptu do voľného priestoru na krídlo Niklasa Hulta a jeho strieľanú prihrávku do päťky Cancelo nešťastne "usmernil" do vlastnej siete.

"Už v prvom polčase sme mali nemálo dobrých šancí. V prestávke sme si povedali, že ak vytrváme v dobrej hre, môžeme zo zápasom ešte niečo urobiť. A podarilo sa nám to," doplnil Classon. Na otázku, či si uvedomuje, že najlepšiemu svetovému futbalistovi Ronaldovi pred jeho rodákmi ukradol šou, pobavene odpovedal: "Áno, ale netrápi ma to, Hrali sme dobre, preto sme aj zvíťazili." Jeho spoluhráč Hult si ešte v prestávke pred druhým polčasom vypýtal od Ronalda výmenu dresov. Ten mu odpovedal, že po stretnutí môže za ním prísť. "Potom však už k ničomu nedošlo," posťažoval sa Hult.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies