Ronaldo si zranil členok by mohol chýbať v prvom semifinálovom zápase Copa del Rey proti Barcelone

NETKY.SK • 28 Január 2013, 23:40 • 2 min
Ronaldo si zranil členok by mohol chýbať v prvom semifinálovom zápase Copa del Rey proti Barcelone

Ronaldo si zranil členok by mohol chýbať v prvom semifinálovom zápase Copa del Rey proti Barcelone - Futbal MADRID – Zranenie členka by mohlo zabrániť Cristianovi Ronaldovi nastúpiť v prvom semifinálovom zápase Copa del Rey proti Barcelone, ktorý je na pr

slovakia

left justify in out

imgMADRID – Zranenie členka by mohlo zabrániť Cristianovi Ronaldovi nastúpiť v prvom semifinálovom zápase Copa del Rey proti Barcelone, ktorý je na programe už túto stredu.

Fenomenálny útočník si vyvrtol členok počas včerajšieho zápasu proti Getafe (4-0), v ktorom sa mu za 10 minút podarilo streliť hetrik. Znamená to, že jeho prípadný štart v stredu by bol veľkým riskom, avšak vzhľadom na to, že sa jedná o El Clásico, by mohol Real svoju hviezdu aspoň striedať.
Ronaldo bol vo včerajšom zápase striedaný krátko po strelení svojho tretieho gólu a klub to označil ako "preventívne striedanie". Okamžite po striedaní mal členok ošetrený ľadom, aby sa minimalizovalo prípadné poškodenie a tak zostáva nejaká nádej, že bude hrať. Jeho absencia v základe by však ešte viac zvýšila tlak na Mourinha, na ktorého sa ozýva čoraz viac kritických hlasov.

Realu Madrid začne v stredu séria zápasov, ktoré rozhodnú o ich aktuálnej sezóne. Najprv už spomínaný prvý semifinálový zápas Copa del Rey proti Barce, následne ligové zápasy proti Granade a Seville, potom prvý osemfinálový zápas Ligy majstrov proti Manchestru United a následne v lige proti Vallecanu a La Coruni. Potom bude nasledovať veľmi ťažká séria zápasov, keď 27.februára odohrajú odvetu Copa del Rey a o štyri dni zase proti Barce v lige, aby to 5.marca uzavreli odvetou Ligy majstrov na Old Trafforde.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies