Ronaldo si zo zaváhania pri pokutovom kope ťažkú hlavu nerobí: Existujú aj dôležitejšie penalty

NETKY.SK • 22 Január 2019, 10:20 • 2 min
Ronaldo si zo zaváhania pri pokutovom kope ťažkú hlavu nerobí: Existujú aj dôležitejšie penalty

TURÍN - Ani zahodená jedenástka nepokazila Portugalčanovi Cristianovi Ronaldovi radosť z víťazstva Juventusu Turín nad Chievom Verona (3:0) v pondelňajšej dohrávke 20. kola najvyššej talianskej futbalovej súťaže 2018/2019.

slovakia

left justify in out

"Starú dámu" nasmerovali na tromi bodmi už do prestávky zásahy Douglasa Costu a Emreho Cana. Spomenutý CR7 mohol v 53. min "z bieleho bodu" definitívne rozhodnúť, 39-ročný veterán v bránke Chieva Stefano Sorrentino mu však pokus zneškodnil. Gólovú poistku na 3:0 tak pridal až v 84. min Daniele Rugani.

Juventus naďalej vedie poradie Serie A s deväťbodovým náskokom pred druhým Neapolom. "Existujú aj dôležitejšie penalty. Podobne nevyužil jednu minule na tréningu. Najdôležitejšie je však to, že mužstvo zvíťazilo. Cristiano bol v prvom polčase príliš ´hladný´ po strelení gólu. Po zmene strán, keď zjednodušil hru, to bolo z jeho strany omnoho lepšie," poznamenal tréner "Juve" Massimiliano Allegri.

C. Ronaldo bol možno mysľou už na utorňajšom súdnom pojednávaní v Madride, kde sa dostaví vo veci údajných daňových únikov v rokoch 2011 až 2014. V ostatných týždňoch tiež čelí obvineniu zo znásilnenia Američanky Kathryn Mayorgovej, ku ktorému malo dôjsť v roku 2009 v hotelovej izbe v Las Vegas.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies