Ronaldo si vybral miesto zápasu jeho partnerku, porušili nariadenia a hrozí im trest. Čo ich postihne?

NETKY.SK • 28 Január 2021, 16:45 • 2 min
Ronaldo si vybral miesto zápasu jeho partnerku, porušili nariadenia a hrozí im trest. Čo ich postihne?

BRATISLAVA - Za Ronaldovým výletom malo byť požehnanie od trénera Andreu Pirla.

slovakia

left justify in out

Legendárny a stále hrajúci futbalista v službách talianskeho Juventusu si miesto zápasu o postup do semifinále Coppa Italia užíval chvíle s jeho partnerkou. Argentínska modelka Georgina Rodríguez mala 27. narodeniny a svetoznámy portugalský futbalista ju pozval inkognito do horského hotela vo Val Veny v údolí Aosta neďaleko taliansko-francúzskych hraníc. Po romantickej večeri si dopriali aj trocha rozptýlenia vo forme jazdy na skútri po zasnežených kopcoch. Podľa všetkého tým porušili bezpečnostné predpisy zabraňujúce šíreniu koronavírusu.

 

 

Kanonierovi Juventusu a najlepšiemu strelcovi talianskej ligy údajne hrozí pokuta minimálne 400 eur. Podľa Corriere dello Sport a Gazzetta dello Sport video dvojice na snežnom skútri je jasný dôkazový materiál o porušení koronapravidiel. "Polícia už má nahlásený tento nelegálny výlet," uvádzajú talianske zdroje. Juventus Turín aj bez Ronalda postúpil do semifinále Talianskeho pohára, keď si poradil s tímom SPAL Ferrara 4:0. 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies