Ronaldo sa za svoj skrat ospravedlnil

NETKY.SK • 25 Január 2015, 11:45 • 2 min
Ronaldo sa za svoj skrat ospravedlnil

MADRID - Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo sa ospravedlnil za svoj skrat v sobotňajšom ligovom zápase proti Cordobe.

slovakia

left justify in out

Útočníkovi Realu Madrid sedem minút pred koncom praskli nervy, keď mu domáca defenzíva zmarila zakončenie a zozadu kolenom kopol Edimara Fragu a navyše zľahka udrel Josého Crespa do tváre. Rozhodca Alejandro Hernandez ho okamžite poslal predčasne pod sprchy a svojmu tímu bude chýbať minimálne v najbližšom ligovom stretnutí.
      

"Ospravedlňujem sa všetkým, najmä Edimarovi za moje bezohľadné konanie počas dnešného zápasu," napísal Ronaldo na Twitteri po tom, čo videl štvrtú červenú kartu počas pôsobenia v Primera Division.
      

Futbalisti "bieleho baletu" sa aj napriek nevýraznému výkonu tešili v sobotu zo zisku ďalších troch bodov. Tesný triumf 2:1 na pôde Cordoby zariadil minútu pred koncom z penalty Gareth Bale. Vďaka tomu sa s istotou udržia na čele Primera Division aj po dueloch 20. kola. "Vedeli sme, že Cordoba bude náročný súper a cesta za víťazstvom nebude vôbec jednoduchá. Sme radi, že sa nám podarilo otočiť taký náročný duel. Ešte však máme pred sebou dlhú cestu v tejto sezóne," uviedol Bale a k Ronaldovému vylúčeniu dodal: "Cristiano bol po červenej karte sklamaný, ale takéto veci sa vo futbale dejú."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona