Ronaldo sa v utorok postaví pred súd a asi ho neminie astronomická pokuta

NETKY.SK • 21 Január 2019, 14:20 • 2 min
Ronaldo sa v utorok postaví pred súd a asi ho neminie astronomická pokuta

MADRID - Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo sa v utorok postaví pred súd v Španielsku, ktorý bude riešiť jeho údajné daňové úniky.

slovakia

left justify in out

Očakáva sa, že 33-ročný zakončovateľ prizná svoju vinu a prijme podmienečný trest na dva roky, ktorý bude zahŕňať aj finančnú pokutu vo výške 19 miliónov eur.

 

Rodák z Funchalu bol vlani obvinený zo štyroch priestupkov voči daňovému poriadku z rokov 2011 až 2014, kedy štátu neodviedol až 14,7 milióna eur a na krytie finančných transakcií mal použiť spoločnosti sídliace mimo Španielska. V posledných týždňoch čelí hviezda Juventusu Turín čelí aj obvineniam zo znásilnenia, ktorého sa mal rodák z Madeiry dopustiť v roku 2009 v hotelovej izbe v Las Vegas.

V rovnaký deň by sa mal pred súd postaviť aj bývalý spoluhráč C. Ronalda z Realu Madrid Xabi Alonso. Ten je obvinený z priestupkov voči daňovému poriadku z rokov 2010-2012, kedy štátu neodviedol približne 2 milióny eur. Bývalý španielsky reprezentant čelí trestu o dĺžke päť rokov a finančnej pokute vo výške 4 milióny eur.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona