Ronaldo sa poriadne nahneval, fľašu vína od Jána Pavla II. mu vypil kamarát

NETKY.SK • 28 Apríl 2016, 14:09 • 2 min
Ronaldo sa poriadne nahneval, fľašu vína od Jána Pavla II. mu vypil kamarát

MILÁNO - Legendárny brazílsky futbalový útočník Ronaldo dostal kedysi víno od vtedajšieho pápeža Jána Pavla II., o vzácnu pamiatku však prišiel naozaj hlúpym spôsobom.

slovakia

left justify in out

Dvojnásobný majster sveta (1994 a 2002) mal fľašu odloženú vo svojom dome, no počas jedného z večierkov ju vyprázdnil Ronaldov niekdajší spoluhráč z brazílskej reprezentácie aj Interu Miláno Vampeta.


Ronaldo sa údajne na priateľa veľmi nahneval, víno od hlavy katolíckej cirkvi malo preňho nielen veľkú peňažnú, ale aj sentimentálnu hodnotu. Kráľ strelcov MS 2002 v Kórejskej republike a Japonsku to nikdy verejne nepriznal, s farbou vyšiel von sám Vampeta.


"Raz sme mali v Ronaldovom dome oslavu. Bol som už pod vplyvom alkoholu a zašiel som do pivnice po ďalšiu fľašu vína. Jednu z nich som vzal a vypil," vyhlásil Vampeta pre taliansky denník La Gazzetta dello Sport. "Až neskôr som zistil, že Ronaldo dostal túto fľašu od Jána Pavla II. Naštval sa na mňa. Chcel som mu dať za to drahocenné víno peniaze. Mimochodom, nebolo dobré a chutilo ako ocot," doplnil Vampeta. Obaja nakoniec na celú príhodu časom zabudli a dodnes sú priatelia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies