Ronaldo sa možno raz vráti do Manchestru United, myslí si Calderon

NETKY.SK • 22 Marec 2014, 11:52 • 2 min
Ronaldo sa možno raz vráti do Manchestru United, myslí si Calderon

MADRID - Bývalý prezident Realu Madrid Ramon Calderon si myslí, že portugalský futbalista Cristiano Ronaldo by sa raz mohol vrátiť do Manchestru United. Ronaldo strávil na Old Trafforde šesť rokov (2003-2009), predtým ako posilnil "biely balet".

slovakia

left justify in out

O jeho možnom návrate na Anglicka sa hovorilo aj minulý rok v lete, napokon podpísal nový kontrakt v Madride. "Človek nikdy nevie. Viem, že keď u nás podpisoval kontrakt, povedal, že Manchester je ako jeho domov, bol tam spokojný," cituje portál goal.com Calderona. "Alexa Fergusona vnímal ako svojho otca, v Manchestri mu nič nechýbalo. On však chcel ísť do Madridu a hrať za Real. Ale uvidíme, možno na konci kariéry zatúži po návrate do Anglicka a Manchestru." 
      

Real Madrid vedie tabuľku španielskej Primera Division o tri body pred Atleticom. Už v nedeľu ho čaká ostrosledované El Clasico s večným rivalom FC Barcelona, ktorý je momentálne na treťom mieste so štvorbodovou stratou. "Tento rok je to úplne jasné, najmä posledné dva-tri mesiace, že Real je silnejší ako Barcelona. Hrá omnoho lepšie," uviedol bývalý šéf Realu. "Štyri body predstavujú pekný náskok, ak Real vyhrá, Barcelona bude mať problém získať titul. Ale nezabúdajme aj na Atletico, ktoré hrá dobre a má silný tím."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies