Ronaldo s prísnym trestom za postrčenie do arbitra, Real plánuje odvolanie

NETKY.SK • 15 August 2017, 08:29 • 2 min
Ronaldo s prísnym trestom za postrčenie do arbitra, Real plánuje odvolanie

Madrid - Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo z Realu Madrid dostal po vylúčení v nedeľňajšom prvom stretnutí o španielsky Superpohár s FC Barcelona dištanc na päť duelov. Jednozápasový trest je za červenú kartu, na ďalšie štyri ho suspendovali za strčenie do hlavného rozhodcu Ricarda de Burgosa Bengoetxeu po druhej žltej karte.

slovakia

left justify in out

Rozhodnutie sa pôvodne očakávalo až v stredu, ale disciplinárna komisia informovala Ronalda už v pondelok. Real sa proti trestu odvolá, uviedla stránka periodika Marca. Odveta Superpohára sa odohrá v stredu, Madridčania budú doma hájiť náskok 3:1.

 

Ronaldo videl druhú žltú a následne červenú kartu za filmovanie po kontakte so Samuelom Umtitim, keď sa rútil do čistej šance. Hlavný arbiter usúdil, že zo strany barcelonského obrancu nešlo o nedovolené atakovanie Ronalda zboku ani o držanie za rameno.

 

Podľa jeho verdiktu Portugalčan pád nafilmoval a nasledovalo vylúčenie. Dve minúty predtým videl Ronaldo prvú žltú kartu za to, že si po góle na 2:1 vyzliekol dres.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies