Ronaldo prezlečený za žobráka dokazuje, že pre svojich fanúšikov urobí všetko

NETKY.SK • 23 Január 2015, 19:00 • 2 min
Ronaldo prezlečený za žobráka dokazuje, že pre svojich fanúšikov urobí všetko

MADRID – Portugalský legionár Realu Madrid je momentálne najlepším futbalistom na svete a napriek tomu stojí stále nohami pevne na zemi. Charizmatický Cristiano Ronaldo urobí všetko pre svojich fanúšikov.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný futbalista robil vždy všetko preto, aby jeho fanúšikovia a obdivovatelia dostali jeho autogram alebo si urobili spoločnú fotku. Tentokrát však pre jedného mladého fanúšika urobil niečo, čo sa len tak nevidí.

Na YouTube sa objavilo video ako najlepší futbalista sveta prezlečený za žobráka prichádza k malému chlapcovi, objíme ho a daruje mu podpísanú loptu. Mladý fanúšik je natoľko ohromený tým čo sa okolo neho práve deje, že nedokáže reagovať inak ako opätovaným objatím.

 



Pochopiteľne chlapec nebol jediný, kto ostal stáť v nemom úžase. Víťaz Zlatej lopty predviedol toto milé prekvapenie na rušnom námestí Plaza de Callao v centre Madridu a po svojom odhalení sa okolo neho rýchlo zhluklo mnoho okoloidúcich.

 

 


Nie je jasné, pri akej príležitosti tam Ronaldo vôbec bol, možno sa len rozhodol vo svojom voľnom čase prezliekať do rôznych prevlekov a robiť tak svojich mladých fanúšikov šťastnými. Nech je už dôvod akýkoľvek, Cristiano opäť raz svetu ukázal svoju ľudskosť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona