Ronaldo prežíva strelecké suchoty, ale jeho syn pri svojom debute gólovo exceloval!

NETKY.SK • 3 September 2018, 16:05 • 2 min
Ronaldo prežíva strelecké suchoty, ale jeho syn pri svojom debute gólovo exceloval!

TURÍN - Majstrovský Juventus Turín má po troch kolách nového ročníka Serie A na konte plný počet 9 bodov a skóre 7:3, ale jeho hviezdna letná akvizícia z Realu Madrid Cristiano Ronaldo stále čaká na presný zásah v súťažnom zápase. Portugalský krídelník mal pritom už 23 streleckých pokusov, ale ani jeden sa neskončil za chrbtom súperových brankárov.

slovakia

left justify in out

"Momentálne ho nenachádzajú tie správne lopty, často sa to odrazí tam, kde nie je a keď už vystrelí, smeruje lopta vedľa bránky," snažil sa ospravedlniť strelecké zlyhania vyhláseného kanoniera jeho nový tréner Massimiliano Allegri. Tréner Turínčanov tvrdí, že na Ronalda nie je vyvíjaný výraznejší tlak, keďže mužstvo víťazí. Jemu samému by však pomohlo, keby konečne skóroval.

Štyridsať gólov v Serii A je vraj prakticky nemožné

"V Serie A sa hrá inak ako v Španielsku. Väčšia pozornosť sa venuje defenzívnej práci. Streliť 40 gólov v sezóne je prakticky nemožné. Higuaínovi sa to síce raz takmer podarilo, ale bola to skôr výnimka. Najlepší strelec má spravidla na konte 26 - 27 gólov a klub s takýmto kanonierom sa nestáva majstrom," upozornil Allegri.

 

Kouč Juventusu si myslí, že situácia sa zmení po reprezentačnej prestávke

Práve tá teraz nasleduje v súvislosti so zápasmi Talianska v novovzniknutej Lige národov. Taliani sa predstavia doma proti Poliakom (7. 9.) a o tri dni neskôr v Portugalsku. "Verím, že po prestávke budeme všetci sviežejší a potom sa začne pravá sezóna," doplnil Allegri. Cristiana Ronalda podporil aj jeho francúzsky spoluhráč Blaise Matuidi, ktorý nedávno rozhodol gól o víťazstve Juventusu v Parme (2:1) v rámci 3. kola Serie A.

 

Ronaldo Jr. zaznamenal excelentný debut

Zdá sa, že, aklimatizácia u Ronalda juniora trvala kratšie ako u slávnaho otca . Už pri svojom prvom premiérovom zápase za prípravku Juventusu, v tíme do 9 rokov sa proti Lucentu strelecky presadil celkovo štyrikrát. "Stará dáma" napokon vyhrala 5:1. "Skvelý výkon! Je veľmi súťaživý, niečo podobné ako ja v jeho rokoch. A samozrejme, rovnako nenávidí prehry," reagoval na výkon svojho syna Cristiano Ronaldo.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona