Ronaldo predĺžil zmluvu aj so sponzorom

NETKY.SK • 9 November 2016, 09:43 • 2 min
Ronaldo predĺžil zmluvu aj so sponzorom

MADRID - Cristiano Ronaldo nemení ani klub, ani sponzora, portugalský futbalista sa po predĺžení zmluvy s Realom Madrid zaviazal k pokračovaniu partnerstva s Nike.

slovakia

left justify in out

Spojenie medzi hviezdnym krídelníkom a americkou značkou trvá od roku 2003. Nike obúva Ronalda do kopačiek modelu Mercurial. "So značkou mám skvelé vzťahy, našiel som si tu priateľov. Pracujeme ako rodina. Nike je moja značka," uviedol Ronaldo v oficiálnom vyhlásení spoločnosti so sídlom v Oregone. Tá tvrdí, že s kapitánom portugalskej futbalovej reprezentácie mieni spolupracovať doživotne.


Ronaldo v pondelok podpísal s Realom Madrid novú zmluvu na päť rokov do júna 2021. Tridsaťjedenročný kanonier prišiel do španielskej metropoly v roku 2009 z Manchestru United. Odvtedy odohral vo farbách tohto klubu 360 zápasov a strelil 372 gólov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies