Ronaldo požiadal o odchod z Manchesteru United, dôvodom je Liga majstrov

NETKY.SK • 3 Júl 2022, 11:42 • 2 min
Ronaldo požiadal o odchod z Manchesteru United, dôvodom je Liga majstrov

Veľké oslabenie môže pred novou sezónou prežívať Manchester United. Slávny klub v budúcom ročníku neuvidíme v Lige majstrov, čo vadí predovšetkým hviezdnemu Cristianovi Ronaldovi, ktorý chce zmeniť pôsobisko.

slovakia

left justify in out

United skončili v uplynulej sezóne Premier League na šiestom mieste a v novej sezóne sa predstavia v Európskej lige, v ktorej sa Ronaldo nikdy neobjavil. Od svojho odchodu zo Sportingu Lisabon v roku 2003 tento fenomenálny kanonier každoročne hrával medzi európskou futbalovou smotánkou, kde nastrieľal 140 gólov a zaznamenal 42 asistencií.

 

 

Ronaldo podľa informácií magazínu The Times informoval vedenie United, aby mu nebránilo v odchode. Hlavu v smútku tak bude mať hlavne nový tréner Erik ten Hag, ktorý má za úlohu vrátiť spiaceho giganta vrchol. Situáciu pozorne monitoruje nový majiteľ londýnskej Chelsea Todd Boehly, ktorý by sa chcel uviesť veľkým podpisom a o príchod portugalského futbalistu má eminentný záujem. Američan sa už dokonca údajne stretol s agentom Jorgem Mendesom, aby prebrali možný prestup.

 

 

Záujem o ofenzívnu superhviezdu majú aj kluby ako Bayern Mníchov a Neapol, pričom v Manchesteri dúfajú, že sa im vráti necelých 13 miliónov libier, ktoré za Ronalda minulý rok zaplatili. Do úvahy prichádza aj prestup snov do parížskeho St. Germain, kde by sa rodák z Madeiry stretol s veľkým rivalom Lionelom Messim.

 

 

Päťnásobný držiteľ Zlatej lopty sa v Manchesteri odrazil k veľkej kariére, po dvanástich rokoch strávených v Reale Madrid a Juventuse sa na štadión Old Trafford vrátil vlani v lete. Prežil však gólovo najhoršiu sezónu za posledných 15 rokov, hoci je osemnásť ligových gólov a ďalších šesť v Lige majstrov obivuhodným počinom. Ronaldo sa navyše musel vysporiadať so smrťou dieťaťa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies