Ronaldo poprel správy o svojom návrate na trávniky

NETKY.SK • 5 Marec 2015, 11:47 • 2 min
Ronaldo poprel správy o svojom návrate na trávniky

BRASÍLIA - Bývalá brazílska futbalová hviezda Ronaldo poprel, že by uvažoval o návrate na trávniky.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročný majster sveta z rokov 1994 a 2002 sa mal podľa zámorských médií opäť predstaviť na ihrisku v drese tímu Fort Lauderdale Strikers zo zámorskej druholigovej súťaže NASL. Trojnásobný najlepší hráč sveta podľa FIFA je v spomenutom klube spoluvlastníkom, zo súťaže sa nikam nepostupuje ani nezostupuje.


"Šíria sa správy o tom, že chystám návrat, je preto aj hashtag #RonaldoVoltou. Neviem nič o tom. Príbeh o #RonaldoVoltou je len nezmysel od ľudí na Twitteri," uviedol na sociálnej sieti Ronaldo.


Ronaldo Luís Nazário de Lima, ktorý ukončil aktívnu činnosť vo februári 2011, sa občas objavil na tréningu Strikers. Druhý najlepší strelec histórie majstrovstiev sveta má údajne miernu nadváhu.
Fort Lauderdale Strikers bol vlani vo finále, kde nestačil na San Antonio. V priemere navštevuje jeho domáce zápasy na 55-ročnom Lockhart Stadium 3092 divákov. Ronaldo je aj spolumajiteľom marketingovej spoločnosti 9ine Sports and Entertainment, ktorá zastupuje jeho slávneho krajana Neymara.


Ronaldo počas aktívnej činnosti hral za FC Barcelona, Inter Miláno, Real Madrid, AC Miláno a Corinthians, v drese národného tímu strelil 62 gólov v 98 vystúpeniach.
Informácie pochádzajú z portálov IBN Live a Sport24.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies