Ronaldo podľa Marcy predĺžil zmluvu s Realom do 2018

NETKY.SK • 5 August 2013, 13:57 • 2 min
Ronaldo podľa Marcy predĺžil zmluvu s Realom do 2018

MADRID - Portugalský futbalový reprezentant Cristiano Ronaldo údajne predĺžil so svojím španielskym zamestnávateľom Realom Madrid kontrakt až do roku 2018.

slovakia

left justify in out

Informovalo o tom pondelňajšie vydanie športového denníka Marca, podľa ktorého by si mal 28-ročný krídelník platovo výrazne polepšiť, jeho ročný zárobok by mal stúpnuť z 10 miliónov až na 17 miliónov eur v čistom.

Hviezdny Portugalčan by sa tak stal najlepšie plateným hráčom Primery Division. Podľa Marcy zarába Ronaldov rival Lionel Messi v konkurenčnej Barcelone ročne "iba" 16 miliónov eur.

Správu, ktorú uverejnil španielsky denník, zatiaľ vedenie Realu nekomentovalo. Podľa Marcy chce vedenie "bieleho baletu" oficiálne potvrdiť predĺženie zmluvy s Ronaldom až po dotiahnutí prestupu waleského reprezentanta Garetha Balea z Tottenhamu Hotspur.

O (ne)zotrvaní Ronalda na San Bernabeu špekulovali médiá a fanúšikovia celé štyri mesiace. Dohady spustil samotný hráč, ktorý v minulej sezóne vyhlásil, že sa cíti v Reale smutný a nedostatočne ohodnotený. Médiá potom priniesli informácie o možnom návrate Ronalda do Manchestru United, za ktorý hrával v rokoch 2003-2009. O služby rodáka z Madeiry prejavil záujem aj francúzsky majster Paríž St. Germain.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies