Ronaldo oslávi v Madride štyridsiatku a skončí

NETKY.SK • 9 Október 2014, 11:43 • 2 min
Ronaldo oslávi v Madride štyridsiatku a skončí

MADRID - Cristiano Ronaldo chce hrať futbal za Real Madrid do štyridsiatky. Potom skončí. Tvrdí to Portugalčanov agent Jorge Mendes. Po sklamaní z majstrovstiev sveta v Brazílii sa síce špekulovalo o návrate do Manchestru United, ale famózny vstup do sezóny s troma hetrikmi a 13 gólmi v siedmich kolách La Ligy všetko obrátil naruby.

slovakia

left justify in out

"Cristiano Ronaldo v Reale ukončí kariéru, keď bude mať 40 rokov. V Madride je veľmi šťastný, nie je nič, čo by ho odtiaľ odlákalo. Láme všetky rekordy a už teraz ho považujú za najlepšieho futbalistu všetkých čias. Manchester United bude mať vždy miesto v jeho srdci, strávil tam šesť rokov. Ale teraz myslí iba na Madrid, zostane tam až do konca. Iné kluby nemajú šancu získať ho, telefonovať je strata času," cituje goal.com Mendesove slová pre Cadena Cope. Jeden z najvplyvnejších agentov vo futbalovom biznise potom pokračoval v óde na svojho prominentného klienta, ktorý má zmluvu s Realom do leta 2018: "Ronaldo je najlepší futbalista na svete, najlepší, akého som kedy videl hrať. Taký sa už nenarodí. Stále sa zlepšuje a bude v tom pokračovať až do štyridsiatky. S nikým sa nedá porovnávať. Najbližších 500 rokov sa mu nik nevyrovná." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies