Ronaldo netrénoval s loptou, na kolene mal ľadový obklad

NETKY.SK • 13 Jún 2014, 08:55 • 2 min
Ronaldo netrénoval s loptou, na kolene mal ľadový obklad

CAMPINAS - Zdravotné patálie Cristiana Ronalda pred úvodným zápasom Portugalska na futbalových majstrovstvách sveta v Brazílii ešte nemusia byť úplne zažehnané.

slovakia

left justify in out

Najlepší hráč súčasnosti, ktorého nedávno trápila zapálená šľacha aj svalové zranenie v ľavej nohe, si v rámci štvrtkovom tréningu odkrútil iba úvodnú štvrťhodinovú rozcvičku, ale do prípravy s loptou už nezasiahol. Dvadsaťdeväťročný útočník Realu Madrid sa potom sám ponaťahoval, rozdal pár autogramov a sadol si na lavičku. Keď ju opúšťal, v oblasti ľavého kolena si pridržiaval ľadový obklad.

"Všetko je v poriadku, je len opatrný - a nielen on. Niet sa čoho obávať. Viacerí hráči použili vrecko s ľadom, po tréningu to býva normálne," nevidí dôvod na veľké haló záložník Joao Moutinho. Portugalčania nastúpia v pondelok 16. júna proti Nemecku, o šesť dní neskôr sa im do cesty postavia Spojené štáty a účinkovanie v G-skupine zakončia duelom proti Ghane 26. júna. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies