Ronaldo nedohral prvý duel superpohára, nevyzerá to vážne

NETKY.SK • 20 August 2014, 12:09 • 2 min
Ronaldo nedohral prvý duel superpohára, nevyzerá to vážne

MADRID - Futbalový útočník Realu Madrid Cristiano Ronaldo sa zranil v utorkovom prvom dueli Španielskeho superpohára a až ďalšie vyšetrenia ukážu, ako dlho bude musieť portugalský reprezentant pauzovať.

slovakia

left justify in out

Tréner "bieleho baletu" Carlo Ancelotti stiahol úradujúceho najlepšieho futbalistu planéty po prvom polčase súboja proti mestskému rivalovi Atléticu. "Cristiano zacítil bolesť v zadnom stehennom svale na ľavej nohe a nebol v pohode. Teraz absolvuje vyšetrenia a testy, nevyzerá to vážne," citovala stránka goal.com slová talianskeho kormidelníka Realu. 

 

Zápas na Štadióne Santiaga Bernabéua sa skončil remízou 1:1, skóre otvorila v 81. min nová akvizícia z AS Monaco James Rodríguez, ktorý cez polčasovú prestávku vystriedal práve Ronalda. Pre najlepšieho strelca uplynulých MS v Brazílii to bol premiérový gól v drese "bieleho baletu". Do odvety, ktorá je na programe v piatok 22. augusta o 22.30 h SELČ na Štadióne Vicenteho Calderóna, však pôjdu spokojnejší hostia, pretože tesne pred koncom duelu dokázal vyrovnať Raúl García. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona