Ronaldo nechce, aby ho stále porovnávali s Messim: Každý máme svoj štýl

NETKY.SK • 6 November 2015, 07:49 • 2 min
Ronaldo nechce, aby ho stále porovnávali s Messim: Každý máme svoj štýl

MADRID - Portugalský futbalový reprezentant Cristiano Ronaldo nechce, aby ho ľudia stále porovnávali s Argentínčanom Lionelom Messim. Pri príležitosti prezentácie dokumentárneho filmu "Ronaldo" v rozhovore pre Reuters TV zdôraznil, že obaja majú svoj vlastný štýl.

slovakia

left justify in out

"Musím rešpektovať, že ľudia vždy radi porovnávajú. Keď je človek ešte dieťa a chodí do školy, už vtedy sa začne hovoriť, že ten je bystrejší, ten je rýchlejší. Patrí to k životu, sú to normálne veci. Niekedy mám však toho už plné zuby, keď musím každý rok dokola počúvať tú istú pesničku, či som lepším futbalistom ja, alebo Messi. Ja mám svoj štýl, on má svoj štýl, každý sme iný," povedal najlepší hráč sveta podľa FIFA za rok 2014.

 

Na otázku, prečo ho niektorí fanúšikovia nemajú v obľube, Ronaldo odvetil. "Asi sa im nepáči moja osobnosť a spôsob, akým vnímam futbal. Nie som však falošný človek," dodal Portugalčan. Film, ktorého natáčanie trvalo 14 mesiacov, sa začne premietať 9. novembra. Zachytáva Ronaldovo pôsobenie na futbalových trávnikoch v drese Realu Madrid i Manchestru United, no sú v ňom aj detaily z jeho súkromného života.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies