Ronaldo na štvrtom mieste rebríčka európskych kanonierov

NETKY.SK • 26 Marec 2017, 11:51 • 2 min
Ronaldo na štvrtom mieste rebríčka európskych kanonierov

LISABON - Cristiano Ronaldo sa posunul na štvrté miesto historického rebríčka najlepších strelcov európskych futbalových reprezentácií.

slovakia

left justify in out

V sobotnom stretnutí kvalifikácie MS 2018 prispel dvoma gólmi k domácemu víťazstvu Portugalska nad Maďarskom 3:0.

 

Ronaldo má v 137 vystúpeniach na konte 70 gólov a pred ním sú už iba Miroslav Klose (71), Sándor Kocsis (75) a Ferenc Puskás (84). Hráčovi madridského Realu sa v portugalskej ofenzíve darilo popri Andrem Silvovi, ktorý otvoril skóre duelu proti Maďarsku. Silvov hviezdnejší spoluhráč potom pridal dva góly spoza pokutového územia.

 

"Začali sme pomaly, ale otvárací zásah nám dodal sebavedomie. Ďalšie góly už boli len prirodzeným vyústením," citovala Ronalda agentúra AP. Portugalsko si poistilo druhú priečku v tabuľke eliminačnej B-skupiny s dvanástimi bodmi, na čele je stopercentné Švajčiarsko. Maďarsku patrí tretia pozícia so ziskom siedmich bodov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies