Ronaldo motivuje Juve na novú sezónu, chce dobyť Európu

NETKY.SK • 28 August 2020, 12:28 • 2 min
Ronaldo motivuje Juve na novú sezónu, chce dobyť Európu

TURÍN - Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo je odhodlaný prekonávať rekordy aj v ďalšej sezóne.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný útočník v uplynulom ročníku strelil za Juventus Turín vo všetkých súťažiach 37 gólov a napriek svojmu veku je pripravený na úlohu kľúčového hráča "starej dámy".

 

img

 

"Nikdy som nemal viac energie a moje ambície sú najvyššie. S pomocou spoluhráčov a celého klubu opäť dobyjeme Taliansko i celú Európu a svet. A zlomím ďalšie rekordy," uviedol podľa agentúry AFP Ronaldo. ktorý s 37 zásahmi utvoril rekord Juventusu v počte gólov za jednu sezónu.

 

Vyrovnal sa rekordérom 

Navyše, v Serii A skóroval jedenásťkrát za sebou, čím vyrovnal historické maximum, okrem neho sa to podarilo iba Gabrielovi Batistutovi a Fabiovi Quagliarellovi.

 

"Mojím cieľom sú tituly a rekordy. Prekážky prekonáme. My sme Juventus. My sme šampióni. Sme späť a sme silnejší, než predtým," vyhlásil sebavedomý Ronaldo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano),

 

Vypadnutie už v osemfinále 

Kráľom strelcov v Serii A sa pre tento rok stal Ciro Immobile z Lazia Rím so ziskom 36 gólov. Strelil ich o päť viac ako kapitán portugalskej reprezentácie. Tento rok navyšs Juventusu v Lige majstrov (LM) opäť nevyšiel. Tím, ktorí mnohí považujú za najkomplexnejší a so silnou lavičkou vypadol už v osemfinále na prekvapení tejto sezóny francúzskom Olympique Lyon. Po prehre vonku 1:0 dokázal doma vyhrať len 2:1, no na postup to podľa meradiel UEFA nestačilo. 

 

Najkrajší gól ročníka 2019/2020

Ronaldo sa však dostal do úzkeho výberu TOP 5 gólov tohto ročníka LM. Nakoniec ho aj vyhral vďaka svojej strele spoza šestnátsky, ktorou sa prezentoval v osemfinále na domácom štadióne proti Olympique Lyon (2:1).

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona