Ronaldo Luis Nazário de Lima oznámil senzačný návrat k futbalu!

NETKY.SK • 24 Február 2015, 19:15 • 2 min
Ronaldo Luis Nazário de Lima oznámil senzačný návrat k futbalu!

FORT LAUDERDALE – Legendárny brazílsky futbalista Ronaldo Luis Nazário de Lima potvrdil, že sa plánuje vrátiť na trávniky v druholigovom americkom tíme Fort Lauderdale Strikers.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročný útočník, ktorý ukončil profesionálnu kariéru v roku 2011, je významným akcionárom NASL (North American Soccer League). Hoci v americkej MLS nikto nevypadáva ani nepostupuje, tak sa NASL považuje za druhú najvyššiu súťaž v krajine.

Bývalý Futbalista roka FIFA oznámil, že po štyroch rokoch odpočinku plánuje senzačný návrat do profesionálneho futbalu. "Stane sa to," povedal Ronaldo. "Ako som už povedal. Bude to však trochu neskôr, v play-off."

Bývalý majster sveta začal nedávno tvrdo trénovať a poctivo sa pripravovať na návrat do futbalového kolotoča. Ronaldove žľazovité problémy mali za následok prudký nárast jeho hmotnosti a je teda otázne do akej formy sa dostane. "V tejto chvíli máme za úlohu, aby som splnil svoj cieľ čo sa týka mojej hmotnosti," dodal.

Ronaldo kúpil významný podiel vo floridskom klube minulý rok v decembri a sľúbil, že "sa bude svedomito podieľať na vedení tímu". Taktiež trval na tom, že sa "už začali robiť počiatočné kroky, ktoré pomôžu dosiahuť Strikers svetovú kvalitu". Pôvodne sa tento klub volal Miami FC, avšak v roku 2011 zmenil názov na Fort Lauderdale Strikers.

Ronaldo sa po ukončení futbalovej kariéry začal úspešne venovať obchodu a založil spoločnosť Sports Marketing Agency 9ine.

Bývalá hviezda PSV, Barcelony, Interu Miláno, Realu Madrid, AC Milána a Corinthians strelil v reprezentačnom drese 62 gólov v 98 zápasoch.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona