Ronaldo je v Juventuse šťastný a nechýba mu ani rival Messi

NETKY.SK • 10 December 2018, 15:08 • 2 min
Ronaldo je v Juventuse šťastný a nechýba mu ani rival Messi

TURÍN - Futbalista Juventusu Turín Cristiano Ronaldo nepriamo pozval Lionela Messiho, aby sa k nemu pripojil v najvyššej talianskej súťaži Serie A. Portugalčan, ktorý k "Bianconeri“ prestúpil počas leta z Realu Madrid dostal v rozhovore pre La Gazzetta dello Sport otázku, či mu v lige chýba konkurencia v podobe Argentínčana, na čo odpovedal svojským štýlom.

slovakia

left justify in out

"On mi nechýba, ale možno ja jemu áno. Počas svojej kariéry som už hral v Anglicku, Španielsku, Taliansku aj Portugalsku, zatiaľ čo on je stále v Barcelone. Možno ma on potrebuje viac," skonštatoval Ronaldo a doplnil: "Pre mňa je život výzvou a bol by som rád, keby ju prijal aj on a niekedy sem prišiel. Avšak ak je šťastný v Španielsku, plne to rešpektujem." 

CR7, ktorý doposiaľ nastrieľal v aktuálnom ročníku Serie A 10 ligových gólov na záver rozhovoru skonštatoval, že je v Turíne šťastný a zložil aj kompliment svojmu úhlavnému rivalovi v boji o post najlepšieho futbalistu sveta za poslednú dekádu. "Messi je skvelý hráč a dobrý človek, tu mi však nič nechýba. So svojím novým životom som nesmierne spokojný," povedal.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies