Ronaldo "Jacare" Souza má ďalšieho súpera

NETKY.SK • 17 Január 2017, 17:12 • 2 min
Ronaldo "Jacare" Souza má ďalšieho súpera

LONDÝN - Brazílsky veterán má ďalšieho súpera, bude ním Tim Boetsch. Ide o skúseného Američana so skóre 20 výhier a 10 prehier. Momentálne však k špičke nepatrí takže vytúžený titulový zápas po prípadnej výhre Souza určite nedostane.,

slovakia

left justify in out

Minulý rok v novembri mal zápasiť Souza s bývalým držiteľom titulu váhy Rockholdom na UFC 205. Fanúšikovia o tomto zápase hovorili, že víťaz tohto súboja dostane určite šancu o titulový zápas. Na nešťastie Souzu sa Rockhold zranil a tak aj Brazílčana stiahli z karty. Souza ešte pre istotu schudol a držal si váhu až do konca, keby náhodou potrebovali na poslednú chvíľu náhradníka.

 

Souza má za sebou 9 výhier z 10 zápasov. Aj tá jedna prehra bola veľmi tesná iba na body. Porazil ho Yoel Romero v decembri 2015. Odvtedy porazil Viktora Belforta, a to veľmi ľahko v prvom kole na KO. 

 

Tim Boetsch vyhral svoje posledné dva zápasy. Obidva zápasy mal minulý rok. V prvom vyhral nad už nebohým Joshom Sammanom a druhý nad Rafaelom Natalom. Obidva zápasy skončili predčasne. Prvý v druhom kole a druhý v prvom kole. Pred týmito výhrami však trikrát prehral v rade a zakaždým pred časovým limitom. Boetsch patrí k stabilným zápasníkom ktorý väčšinou produkuje zaujímavé zápasy no určite nepatrí k najlepším vo váhe tak preto si Souza na titulový zápas ešte určite bude musieť počkať.

 

Zápas uvidíme 11. februára v Brooklyne v Barclays Center. Hlavným zápasom bude zápas medzi Holly Holmovou a Germaine de Randamie. Bude to mimochodom debut novej ženskej váhy v UFC a pôjde o opasok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies