Ronaldo islandskému kapitánovi: "A ty si kto?"

NETKY.SK • 18 Jún 2016, 15:17 • 2 min
Ronaldo islandskému kapitánovi: "A ty si kto?"

PARÍŽ - Rozladenosť portugalskej futbalovej hviezdy Cristiana Ronaldo po remíze s Islandom na EURO 2016 bola zjavná. Nepáčila sa mu pozápasová radosť ostrovanov zo zisku historického bodu a po záverečnom hvizde odmietol návrh islandského kapitána Arona Gunnarssona na výmenu dresov.

slovakia

left justify in out

Nemecký bulvárny denník Bild využil služby osoby, ktorá vie čítať z pier. Keď k nemu Gunnarsson prišiel so žiadosťou o výmenu dresu, Ronaldo si ho očami premeral a sucho sa opýtal: "A ty si kto?" Potom sa otočil, odkráčal a novinárom na tlačovke o Islanďanoch tvrdil: "Myslel som si, že vyhrali turnaj, podľa toho ako si gratulovali. Bolo to niečo neskutočné. Keď sa nesnažia hrať, len bránia, bránia, bránia a hrajú na pár protiútokov, tak je to podľa mňa nízka mentalita, ktorá nič nedokáže."

 

Portugalsko sa pokúsi o prvý triumf na turnaji v sobotu o 21.00 h proti Rakúsku, Island hrá o tri hodiny skôr proti Maďarsku.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies