Ronaldo absolvoval desiatky testov na koronavírus, všetky boli pozitívne

NETKY.SK • 29 Október 2020, 17:04 • 2 min
Ronaldo absolvoval desiatky testov na koronavírus, všetky boli pozitívne

Portugalský kanonier Cristiano Ronaldo nemohol nastúpiť v drese Juventusu Turín proti FC Barcelona v Lige majstrov a taliansky šampión prehral 0:2. Celý svet vie, že je za tým niekoľko pozitívnych testov na koronavírus.

slovakia

left justify in out

Aktuálne vyšlo najavo, že ich bolo údajne až osemnásť. Tvrdia to portugalská televízia TVI aj švajčiarsky denník Blick.

 

img

 

Nemá žiadne prejavy, no je pozitívny 
Hráča s prezývkou CR7 prvýkrát pozitívne testovali 13. októbra po tom, čo sa pripojil k portugalskému národnému tímu počas medzinárodného asociačného termínu. Odvtedy ho podrobovali testom ako na bežiacom páse, zatiaľ naposledy v utorok pred súbojom s FC Barcelona. Napriek tomu, že 35-ročný krídelník je už dva týždne v domácej izolácii a nemá takmer žiadne prejavy choroby, stále nie je negatívny.

 

Frustrácia 
"Cítim sa dobre a zdravo," napísal Cristiano Ronaldo na instagrame a pridal fotografiu ako sedí na sedačke vo svojom dome v Turíne. A tiež doplnil krátky, ale výstižný komentár: "Štandardné PCR testy na koronavírus sú 'hovadina'."

 

img

 

Juve je bez Ronalda citeľne slabší 
Počas Ronaldovej absencie Juventus odohral štyri zápasy a iba v jednom dokázal zvíťaziť. V Lige majstrov uspel v Kyjeve nad Dinamom 2:0. V Serie A dvakrát remizoval - doma s Veronou (1:1) a v Crotone rovnako 1:1. K tomu ešte treba pridať aktuálne už spomenutú prehru v LM s FC Barcelona (0:2).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies