VIDEO Ronaldinho to poriadne roztočil v charitatívnom zápase UNICEF

NETKY.SK • 16 November 2015, 19:20 • 2 min
VIDEO Ronaldinho to poriadne roztočil v charitatívnom zápase UNICEF

MANCHESTER – Legendárny brazílsky futbalista Ronaldinho to poriadne roztočil v charitatívnom zápase pre deti UNICEF, v ktorom sa predstavili aj mnohé ďalšie futbalové legendy. Zdá sa, že Brazílčan sa nikdy nezmení.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný futbalista predvádzal na trávniku to najlepšie zo svojho repertoáru a vyzeralo to tak, že sa u neho zastavil čas. Bývalá hviezda Barcelony si získala divákov na vypredanom Old Trafforde svojimi trikmi a nákazlivým úsmevom.

Svoje futbalové divadlo začal ešte počas predzápasového tréningu, keď poslal loptu medzi nohy nič netušiaceho postranného rozhodcu.

 



Počas zápasu potom predviedol dokonalú prihrávku naslepo vybiehajúcemu Patrickovi Kluivertovi, ktorý efektnou pätičkou prekonal brankára. Škoda len, že to bol poriadny ofsajd.

 



Čerešničkou na torte bola Ronaldinhova finesa, keď chcel brankárovi Davidovi Seamanovi pripomenúť jeho nočnú moru z majstrovstiev sveta 2002, keď sa rovnako ako pred 13 rokmi snažil prelobovať anglickú legendu. Jeho reakcia hovorila za všetko...

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies