Ronaldinho sľubuje v odvete Pohára osloboditeľov ofenzívny uragán

NETKY.SK • 24 Júl 2013, 12:17 • 2 min
Ronaldinho sľubuje v odvete Pohára osloboditeľov ofenzívny uragán

BELO HORIZONTE - Podľa brazílskeho futbalistu Ronaldinha plánuje jeho klub Atletico Mineiro spustiť od úvodu odvetného duelu finále Pohára osloboditeľov proti Olimpii Asunción útočný uragán.

slovakia

left justify in out

Ak chce brazílsky tím získať premiérovú trofej v juhoamerickej verzii Ligy majstrov, musí zmazať dvojgólový deficit, v prvom stretnutí totiž prehral na pôde paraguajského protivníka 0:2.

"Nebudeme sa báť útočiť. Ak chce súper len vyčkávať vzadu a betónovať, tak sa zápas zmení na súboj nášho útoku a ich obrany," vyhlásil Ronaldinho, ktorého citovala agentúra Sinchua. Dvojnásobný víťaz ankety o Najlepšieho futbalistu sveta však upozorňuje na protiútoky, v ktorých je Olympia veľmi silná. "Musíme si špeciálne dávať pozor na ich kontry, pretože majú niekoľko kvalitných hráčov stavaných na tieto situácie. Chceme myslieť pozitívne, od začiatku sa budeme pokúšať streliť nejaké góly," uviedla najväčšia hviezda Atletica.

Ronaldinho v prvom finálovom dueli v Asuncióne výkonom neoslnil a v 64. minúte ho tréner vystriedal Guilherme. Majster sveta z roku 2002 a víťaz Ligy majstrov z roku 2006 v drese FC Barcelona priznal, že Pohár osloboditeľov je pre neho tou najdôležitejšou trofejou, ktorá mu zatiaľ v bohatej zbierke chýba. "Vo finálových zápasoch zvyknem mávať šťastie. Väčšinou sa mi v nich podarí skórovať. Dúfam, že sa ma šťastena bude naďalej držať," vyslovil sa skúsený špílmacher.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies