Ronaldinho sa zranil, účasť na decembrových MS klubov FIFA ohrozená

NETKY.SK • 28 September 2013, 09:30 • 2 min
Ronaldinho sa zranil, účasť na decembrových MS klubov FIFA ohrozená

RIO DE JANEIRO - Brazílsky futbalista Ronaldinho utrpel na tréningu svojho tímu Atletico Mineiro vážne zranenie slabín. Ofenzívny hráč bude pauzovať mimo ihriska minimálne tri mesiace a tak jeho účasť na decembrových majstrovstvách sveta klub FIFA je ohrozená.

slovakia

left justify in out

Lekár úradujúceho víťaza Pohára osloboditeľov Rodrigo Lasmar skonštatoval, že bývalý hráč FC Barcelony a milánskeho AC má problémy s priťahovačmi. "Je to vážne zranenie. Liečenie si vyžiada dlhší čas, minimálne dva a pol mesiaca, ale možno aj štyri. Je veľmi otázne, či bude schopný hrať na klubových MS FIFA," vysvetlil Lasmar.    

Atletico Mineiro sa zúčastní na MS klubov FIFA v Maroku, kde odohrá prvý zápas 18. decembra. Ronaldinho vynechá aj zvyšné duely v brazílskej lige, ktorá skončí 8. decembra. Atletico je v tabuľke najvyššej brazílskej súťaži na ôsmom mieste so ziskom 32 bodov z 23 stretnutí, pričom na vedúce Cruzeiro stráca 18 bodov. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies