Ronaldinho sa možno stane Hološkovým spoluhráčom v Besiktasi

NETKY.SK • 23 November 2013, 13:18 • 2 min
Ronaldinho sa možno stane Hološkovým spoluhráčom v Besiktasi

RIO DE JANEIRO - Vedenie tureckého klubu ponúklo 33-ročnému brazílskemu futbalistovi ročný plat 3 milióny eur, pričom za samotný podpis má sľúbených 25 miliónov eur.

slovakia

left justify in out

Turecký futbalový klub Besiktas Istanbul obnovil záujem o dvojnásobného víťaza ankety o Svetového futbalistu roka FIFA Ronaldiha. Informovali o tom brazílske médiá.

Vedenie tureckého klubu, ktorého hráčom je aj slovenský reprezentant Filip Hološko, ponúklo 33-ročnému brazílskemu futbalistovi ročný plat 3 milióny eur, pričom za samotný podpis má sľúbených 25 miliónov eur.

Informácie o záujme Besiktasu potvrdí Ronaldinhov brat a súčasne jeho manažér Roberto Assis, ktorý sa stretol s funkcionármi istanbulského klubu počas letného prestupového termínu na starom kontinente.

Bývalý ofenzívny líder FC Barcelona má s brazílskym klubom Atleticom Mineiro do konca decembra tohto roku. V súčasnosti Ronaldinho bojuje s časom, pretože napriek nedávnemu svalovému zraneniu chce štartovať na decembrových MS klubov FIFA v Maroku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies