FOTO Ronaldinho sa Messimu poďakoval za podpísaný dres

NETKY.SK • 8 December 2015, 15:07 • 2 min
FOTO Ronaldinho sa Messimu poďakoval za podpísaný dres

BARCELONA – Keď sa Lionel Messi prvýkrát objavil v šatni Barcelony ako plachý 16-ročný chlapec, dostal veľkú pomoc a povzbudenie od najväčšej hviezdy tímu v tých časoch - Ronaldinha.

slovakia

left justify in out

Messi často hovoril o svojom obdive voči Brazílčanovi, ktorý ho vzal pod svoje krídla a svoju vďaku prejavil hrejivým gestom, keď mu poslal podpísaný dres.

 


Gesto je súčasťou programu, ktorý pobeží na oficiálnej stránke tímu FCBarcelona.com v čase Vianoc. Táto akcia bude zameraná na 10. výročie víťazstva 3-0 nad Realom Madrid na San Bernabeu, kde si Ronaldinho vyslúžil búrlivé ovácie zo strany domácich fanúšikov.

 



Bývalý hráč č.10 poďakoval Messimu za jeho gesto, keď na Instagrame zverejnil fotku podpísaného dresu so slovami: "Dostal som podpísaný dres od môjho priateľa, tímového kolegu a skvelého hráča Messiho. Veľké objatie brácho."

 

 

Olhem o que o meu parceiro @leomessi escreveu na camisa que me entregou!! No meu facebook tem a foto dele no momento que estava assinando!! Show de bola!!

Fotka uverejnená používateľom Ronaldo de Assis Moreira (@ronaldinhooficial),

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies