Ronaldinho pred finále Copa Libertadores: Chceme vyhrať

NETKY.SK • 16 Júl 2013, 11:44 • 2 min
Ronaldinho pred finále Copa Libertadores: Chceme vyhrať

RIO DE JANEIRO - Brazílsky futbalový útočník Ronaldinho z Atletica Mineiro pred finále juhoamerického Pohára osloboditeľov tvrdí, že proti paraguajskej Olimpii si jeho tím nepripúšťa neúspech. Prvý zápas finále európskej obdoby Ligy majstrov je na programe v stredu v Asuncione, odveta potom 24. júla v Belo Horizonte.

slovakia

left justify in out

Mineiro sa pokúsi získať vôbec prvý triumf v Pohári osloboditeľov, čo by ho kvalifikovalo na majstrovstvá sveta klubov FIFA. Olimpia je bývalý trojnásobný víťaz. "Tvrdo kvôli týmto dvom zápasom trénujeme. Nemáme žiadne iné želanie, iba vyhrať. Chcem získať titul pre Atletico," citovala agentúra Sinchua Ronaldinha. Bývalá opora FC Barcelona hrá momentálne v dobrej forme, v 12 zápasoch súťaže v tomto ročníku strelil bývalý majster sveta a šampión Copa America 4 góly a pridal 8 asistencií.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies