Ronaldinho pomýšľa v Mexiku na úspechy, cíti sa ako mladík

NETKY.SK • 13 September 2014, 10:46 • 2 min
Ronaldinho pomýšľa v Mexiku na úspechy, cíti sa ako mladík

MEXICO CITY - Brazílska futbalová hviezda Ronaldinho má po prestupe do mexického prvoligového klubu Querétaro pred sebou veľké ciele.

slovakia

left justify in out

"Cítim sa ako mladík na začiatku kariéry. Chcem v Mexiku niečo vyhrať, dosiahnuť s týmto klubom úspech. Prišiel som do Querétara o niečo zabojovať a pomôcť mužstvu," povedal počas piatkovej prezentácie Ronaldinho.

 

Kapitálny úlovok zamieril do Mexika vďaka majiteľovi klubu Olegariovi Vázquezovi Aldirovi. Tridsaťštyriročný Ronaldinho bol bez klubu od júla, keď opustil Atlético Mineiro. Následne sa začali rokovania s viacerými záujemcami o služby ofenzívneho hráča. 

 

Dvojnásobný najlepší futbalista sveta pomohol minulý rok vyhrať Mineiru prvýkrát v histórii Pohár osloboditeľov. Finančné detaily jeho transferu do aktuálnej ôsmeho mužstva poradia mexickej Apertury nie sú známe. Ronaldinho v minulosti úspešne pôsobil aj v Európe, kde si obliekal dresy veľkoklubov Paríž St. Germain, FC Barcelona a AC Miláno. Za Brazíliu si zahral aj na MS 2002 a 2006. V roku 2002 sa stal majstrom sveta. 

 

V Querétare si od Ronaldinha veľa sľubujú. "Prišiel som len pred pár hodinami. Cítim sa dobre fyzicky, ale dnes by som ešte nemohol hrať. Potrebujem sa zoznámiť s tímom, potrvá to pár dní a potom, ak bude mať tréner záujem, môžem hrať," doplnil Ronaldinho. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies