Ronaldinha čaká posledná sezóna, po nej zavesí kopačky na klinec

NETKY.SK • 8 September 2016, 12:26 • 2 min
Ronaldinha čaká posledná sezóna, po nej zavesí kopačky na klinec

NEW YORK - Brazílsky futbalista Ronaldinho oznámil, že po nasledujúcej sezóne ukončí svoju bohatú kariéru. Tridsaťšesťročný útočník odohral 18 sezón na oboch stranách Atlantiku.

slovakia

left justify in out

Počas kariéry žiaril v drese Barcelony, AC Milána, PSG, či Flamenga a v zbierke má mnoho klubových, medzinárodných i individuálnych ocenení. Dvojnásobný najlepší hráč roka podľa FIFA vyhral Ligu majstrov, Pohár osloboditeľov i majstrovstvá sveta v roku 2002.

 

V posledných dvoch rokoch si však nenašiel pevné miesto v žiadnom klube a tak verí, že prišiel čas skončiť. "Teraz som už starý človek, mám 36 rokov a uvažujem o konci kariéry. Plán je odohrať ešte jednu sezónu," povedal.

V ďalšom živote by sa chcel venovať hudbe. "Som ponorený do nových projektov spojených s hudbou a futbalom, čo sú moje dve vášne," citoval ho portál goal.com.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies