Ronalda zaboleli Messiho slzy, praje si jeho návrat

NETKY.SK • 7 Júl 2016, 10:07 • 2 min
Ronalda zaboleli Messiho slzy, praje si jeho návrat

MADRID - Cristianovi Ronaldovi nechýba empatia, ani pokiaľ ide o jeho najväčšieho rivala v súboji o najlepšieho futbalistu súčasnosti.

slovakia

left justify in out

Portugalskej hviezdy Realu Madrid sa tiež dotklo, keď Lionel Messi po zlyhaní v rozstrele finálového turnaja Copa América proti Čile ohlásil koniec v argentínskej reprezentácii, hoci má iba 29 rokov.

"Prijal náročné rozhodnutie a ľudia by ho mali pochopiť. Nie je zvyknutý na prehry a sklamanie, nieto na druhé miesta. Nepremenená penalta v rozstrele z vás nerobí zlého hráča. Bolí to vidieť Messiho v slzách. Dúfam, že sa vráti do reprezentácie, lebo to potrebuje," povedal Ronaldo podľa denníka Mundo Deportivo.

Messi hral za Argentínu 11 rokov a v 113 zápasoch nastrieľal 55 gólov. Nebolo mu však súdené získať s ňou nijakú trofej. "Národný tím je pre mňa uzavretá kapitola. Štvrté finále a zase nič. Robil som, čo sa dalo. Zo všetkého najviac som túžil vyhrať, ale ani teraz sa to nepodarilo. Myslím si, že je koniec," vyhlásil kanonier FC Barcelona.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona