Ronald de Boer: Brat nemal v Interi Miláno dosah na nič

NETKY.SK • 2 November 2016, 12:10 • 2 min
Ronald de Boer: Brat nemal v Interi Miláno dosah na nič

MILÁNO - Bývalý holandský futbalový reprezentant Ronald de Boer sa posťažoval, že jeho dvojča Frank nebol počas pôsobenia v talianskom klube Inter Miláno v ľahkej pozícii.

slovakia

left justify in out

Ako je známe, vedenie "nerazzuri" sa v pondelok rozhodlo ukončiť spoluprácu s Frankom de Boerom, ktorého angažovalo iba dva týždne pred začiatkom sezóny po náhlej rezignácii Roberta Manciniho. Frank de Boer pôsobil na San Sire iba 85 dní.


Podľa Ronalda de Boera nebolo mužstvo Interu správne poskladané a viacerí členovia kádra výkonnostne nemali na to, aby si obliekali dres slávneho milánskeho klubu. "Mužstvo nebolo pripravené na Frankov štýl hry," vyhlásil Ronald pre Bureau Sport, citoval ho aj portál soccerway.com. "V tíme bolo sedem alebo osem hráčov, ktorí by mali odísť alebo ich Frank vyslovene nechcel, ale vedenie sa nezbavilo viac než dvoch. Fungovalo to aj opačne. Vôbec nechcel kúpiť Brazílčana Gabriela Barbosu, no funkcionári si aj tak urobili po svojom," doplnil.


Inter je po jedenástich kolách Serie A na 12. mieste, z ostatných šiestich ligových duelov dokázal zvíťaziť v jedinom. "Samozrejme, som sklamaný, takisto ako brat. Frank je bojovník a veľakrát v minulosti dokázal, že vie obrátiť veci správnym smerom. Možno by sa mu to podarilo aj v Interi, no dopadlo to inak. Dúfal, že v Taliansku dosiahne úspech, ale v posledných siedmich dňoch sa niečo zmenilo. Frank nedokázal zmeniť prejav mužstva na ihrisku, ale toto bol iba jeden z mnohých faktorov, prečo neuspel," skonštatoval Ronald de Boer.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies