Rómskeho splnomocnenca Polláka ohrozoval Róm a vyhrážal sa mu smrťou

NETKY.SK • 26 August 2014, 10:39 • 2 min
Rómskeho splnomocnenca Polláka ohrozoval Róm a vyhrážal sa mu smrťou

BRATISLAVA - Rómskeho splnomocnenca a poslanca OĽaNO Petra Polláka v supermarkete ohrozoval agresívny Róm, píše denník Plus 1 deň. Incident sa odohral minulý štvrtok (21. augusta) v Spišskej Novej Vsi.

slovakia

left justify in out

"Bavili sme sa v rómčine. Vyhrážal sa mi smrťou. Povedal, že môžem pokojne volať políciu, ale mňa vyvezú v truhle", povedal pre denník Pollák.

 

Útočník sa podľa neho sťažoval na nové pravidlá, ktoré platia pre ľudí v hmotnej núdzi. Na to, aby získali finančný príspevok, si totiž od januára tohto roka musia odpracovať 32 hodín verejnoprospešných prác mesačne.

 

Róm si sťažoval, že nemôže pracovať načierno. Pollák si však za svojou iniciatívou s odpracovaním dávok stojí. "V predmetnej veci sme prijali trestné oznámenie. K ďalším krokom sa polícia vyjadrovať nebude," potvrdil košický policajný hovorca Alexander Szabó.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona