Romário a Ronaldo si vošli do vlasov

NETKY.SK • 18 Marec 2014, 11:47 • 2 min
Romário a Ronaldo si vošli do vlasov

SAO PAULO - Brazílsky futbal by nebol brazílskym futbalom nebyť nevraživosti medzi veľkými postavami jeho histórie. Krajina päťnásobných majstrov sveta sa najnovšie zabáva na ďalšom kole výmeny názorov medzi bývalými kanoniermi Ronaldom a Romáriom.

slovakia

left justify in out

Starší Romário obvinil mladšieho Ronalda, že nesplnil sľub o voľných vstupenkách na zápasy blížiacich sa majstrovstiev sveta pre hendikepovaných fanúšikov. Člen organizačného výboru sa bráni, že záväzok si nesplnila Brazílska futbalová konfederácia.

 

Ronaldo v pondelok vyslovil ľútosť nad útokom svojho bývalého reprezentačného kolegu z tímu majstrov sveta 1994. "So zármutkom sledujem, ako ma Romário opakovane verejne činí zodpovedným za niečo, čo nie je v mojich rukách. Neviem, či to nazvať oportunizmom alebo ignorovaním. Jedno je však isté. Keby kongresman energiu vyplytvanú na očierňovanie mojej osoby použil na obhajovanie práv občanov a inštitúcií, všetci by sme z toho mali viac úžitku," odkázal prostredníctvom sociálnych sietí 37-ročný Ronaldo a na svoju obhajobu dodal, že 32-tisíc vstupeniek pre ľudí s postihnutím nesľúbil on, ale Brazílska futbalová konfederácia. "Nie som politik, nereprezentujem konfederáciu a nesľubujem niečo, čo nemôžem splniť," vyhlásil. 

 

Debatu vyvolal 48-ročný Romário zverejnením tri roky starej fotografie s Ronaldom na tlačovej konferencii v sídle národnej futbalovej konfederácie sprevádzanej slovami: "Táto snímka vznikla v roku 2011, keď Ronaldo verejne sľúbil vstupenky pre postihnutých ľudí. Odvtedy - nič!!!" 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies