Romantická komédia Všetko alebo nič pokorila hranicu 100-tisíc divákov

NETKY.SK • 20 Január 2017, 14:54 • 2 min
Romantická komédia Všetko alebo nič pokorila hranicu 100-tisíc divákov

BRATISLAVA - Osem dní stačilo filmu Všetko alebo nič, aby pokoril hranicu 100.000 divákov. Romantická komédia režisérky Marty Ferencovej sa stala diváckym fenoménom, ktorý aj naďalej vypredáva kiná po celom Slovensku. K dnešnému dňu snímku natočenú podľa knižného bestselleru Evity Urbaníkovej videlo už 101.900 divákov.

slovakia

left justify in out

"Prevalcovala tak všetky doterajšie slovenské a české filmy a v rebríčku návštevnosti za prvý týždeň premietania od roku 1993 je bezkonkurenčne na prvom mieste," TASR informovala PR manažérka Andrea Pivarčiová.

 

 

Režisérka a spoluautorka scenára Marta Ferencová je z úspechu filmu nadšená: "Som šťastná a veľmi ďakujem divákom za ich pozitívne reakcie. Pre nás tvorcov je to neskutočný pocit, ešte raz ďakujeme." Urbaníková dlhé roky snívala o tom, že z jej prvej knihy raz bude film. Ako reaguje na skutočnosť, že romantická komédia láme rekordy v návštevnosti? "Je to skvelý pocit. Krásne na tom je, že dostávame stovky ohlasov od tých, čo už v kine boli. Ďakujeme!" Veľké zadosťučinenie za dlhoročnú prácu na snímke cíti producent Peter Núňez: "Som nesmierne vďačný našim divákom, že si našli cestu k slovenskému filmu a prišli do kina. Divácka priazeň je pre nás tá najväčšia odmena a sme za ňu veľmi vďační."

 

Všetko alebo nič je príbeh o vzťahoch, ktoré nás valcujú, o ženskom priateľstve, ktoré nás chráni, o mužoch, na ktorých sa nezabúda... Popretkávaný je sarkazmom, humorom, hnevom, beznádejou, vášňou, smiechom, slzami, mužským egom a ženským sebavedomím. "Najviac som spokojná s tým, že ani jeden človek, ktorý na filme robil, nebol ochotný pristúpiť ku kompromisom. My s Martou sme boli veľmi náročné na to, aby sa neškrtali scény, ktoré zrazu vyskočili ako drahé," povedala pre TASR Urbaníkova. Medzi náročné zaradila napríklad lanovkovú scénu. "To bol masaker natočiť. Zastavili sme polovicu Jasnej, na našu hlavu sme od lyžiarov počúvali také veci, že to ani nemôžem zopakovať na mikrofón. A producenti to s nami ustáli, nechodili za nami - nie, toto sa natočí na zelenej alebo toto vystrihnite, naopak radšej zastavili výrobu a hľadali peniaze na to, aby sa to nakrútiť mohlo. Peťo Núňez je v tomto čarovný, najlepší na svete," vyhlásila spisovateľka a vydavateľka s tým, že veľký podiel na úspechu filmu má určite aj medzinárodné herecké obsadenie. Vo filme si zahrali slovenské herecké hviezdy ako Táňa Pauhofová, Ľuboš Kostelný či Zuzana Kronerová, z českých hercov Klára Issová, Petra Hřebíčková, Ondřej Sokol, Petr Vaněk či Luděk Sobota a z Poľska Michal Žebrowski, Pawel Delag a Krzysztof Tyniec.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona