Roman Pomajbo: Deti ma naučili, čo je strach

NETKY.SK • 6 Máj 2015, 08:19 • 2 min
Roman Pomajbo: Deti ma naučili, čo je strach

BRATISLAVA - Divadelný a televízny herec Roman Pomajbo sa prvý raz v živote predstavil aj v úlohe dizajnéra. Vtipné výroky, ktoré sprevádzajú výchovu jeho troch malých dcér, sa stali hlavným motívom kolekcie detskej módy. Sedemročná Vivien, päťročná Noemi a ročná Timea predviedli tričká a body s nápismi ako „Nie som žiadny falzifikát“, „Po kom to dieťa je?“ či „Sex po bábätku, proste 0“.

slovakia

left justify in out

S úlohou dizajnéra známemu hercovi pomáhala celá rodina. „Jeden výrok - Sex po bábätku, proste 0, je z môjho predstavenia. Ostatné sme vymýšľali a vyberali spolu so ženou a deťmi, podľa toho, čo ich napadlo,“ povedal Pomajbo v rozhovore pre agentúru SITA.


Keď práve nepracuje, užíva si svoje štyri dievčatá najradšej na rôznych výletoch. „My sme príkladom toho, že deti nie sú zábrana. S našimi troma dievčatami sme boli napríklad až v Austrálii,“ uviedol 46-ročný herec, ktorý bol v " u protinožcov" už tretí raz. „So ženou sme sa tam spoznali. Tak sme boli, ako sa hovorí, ’oprášiť staré fascikle’ a teraz sme Austrálii prišli ukázať deti,“ prezradil. Dovolenku si Pomajbovci užili počas Vianoc a Nového roka. „Brali sme to ako poslednú možnosť ísť niekam pred dôchodkom. Lebo keď začnú deti chodiť do školy, nebudeme si môcť dovoliť ísť na dovolenku na tak dlho a tak ďaleko,“ priznal sa známy herec.


Ak má nabitý pracovný program, po rôznych predstaveniach či nakrúcaní, snaží sa podľa vlastných slov stráviť s rodinou čo najviac času, pretože si uvedomuje, aké dôležité je detstvo. „Teraz nám všetci závidia, aké sú dievčatá zlaté, krásne, poslušné princezné a ja im hovorím ’Počkaj, keď budú mať 17 rokov a budú tri.’ Tak si hovorím, že je dôležité, aby sme teraz niečo nezanedbali, aby sme potom boli šťastní a spokojní a toľko sa o nich nebáli,“ doplnil obľúbený herec, ktorý sa vraj vďaka dcéram naučil, čo je strach. „Naučili ma báť sa o ne. Lebo keď chceš vedieť, čo je strach, urob si deti,“ poznamenal Pomajbo. Hoci je podľa neho rodičovstvo veľmi ťažká úloha, má aj svoje výhody. „Najviac ma baví, keď sa s nimi môžem maznať, s mojimi zlatými krásnymi princeznami. A musím vám povedať, že všetci si myslia o svojich deťoch, že sú najkrajšie, najdokonalejšie, najrozumnejšie. Ale moje naozaj sú,“ uzavrel s úsmevom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies